söndag 13 september 2009

Blossom my heart

Jag har förälskat mig i den här canvastavlan. Den är beige, stillsam, tidlös och lagom stor. Vet precis vart i lägenheten jag skulle hänga den. Den kommer från Byracka Design och går att köpa på Signerat för 1088kr.

6 kommentarer:

 1. Härlig! Kul när man hittar den där perfekta tavlan :D. kram

  SvaraRadera
 2. Det var fin! Jag har så svårt att hitta fina tavlor, så väggarna förblir oftast tomma.... :/

  Tack för dina fina ord om koftan! Tyvärr är garnkostnaden oftast stor och om jag inte ska sticka helt gratis/gå back, så blir det oftast för dyrt att göra på beställning. Iaf om man jämför mad vanliga köpe-koftor... Men det beror ju lite på vad du tycker att det är värt och vad du vill ha för garnkvalitet (Ull/akryl/blandning ) osv...
  Det var hemskt rart av dig att skriva så fina ord och fråga, det värmde minst lika mycket som koftan gör!

  SvaraRadera
 3. Fröken Isakson: ja den är verkligen perfekt

  Jo: jag vill ha konst och tavlor som betyder något för mig snarare än Ikea tavlor. Då får det ta tid att hitta dem. Koftan är verkligen superfin men jag förstår att det skulle bli dyrt att sticka upp en. Får inspireras av den och be mamma eller försöka mig på en själv. Fin blogg har du dessutom, jag kommer återkomma dit.

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Jag kan försöka plita ner mönstret, så kan du sticka en på egen hand om du vill? Den var ju absolut inte avancerad. Och det bästa av allt: Den kräver ingen montering! :)
  Tack för berömmet om bloggen! :) Jag lär kika in hit till din fina också!

  SvaraRadera
 5. jo. jaaaaa tack gärna, då har jag ett nytt stickprojekt att sysselsätta mig med om mörka kvällar. jag har lagt till dig på min lista här till höger, och välkommen tillbaka du med. kram

  SvaraRadera
 6. Tack for intiresnuyu iformatsiyu

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.