tisdag 5 mars 2019

Bookshelf Tour


Jag tänkte att ni skulle få följa med och bekanta er med min boksamling och mina bokhyllor.
Så här kommer en bookshelf tour.

Hur sorterar ni era böcker?

2 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att se!! Och vad modig du är som släpper in oss i ditt hem <3

  Jag ställer allt i bokhyllorna direkt, och det är verkligen inte allt som är läst. Jag ställer in det mesta direkt, och brukar kunna plocka någon till läsning allt eftersom. Det skulle bli totalt kaos annars!! :D

  Har egentligen bara en enkel sortering; skönlitteratur (oavsett genre) inklusive biografier i min bokhyllevägg (270 x 240 cm, totalt 21 hyllplan), faktaböcker i en hylla (90 x 120 cm, fyra hyllplan) och Stephen King som har en egen hylla i samma storlek som faktaböckerna.

  Skönlitteraturen står i alfabetisk ordning efter författare eller huvudperson om det är en biografi. Faktaböckerna är uppdelade i ämnesområden som arkeologi/historia/samhälle, natur/djur/hälsa och organisering/datavetenskap/språk.

  När det gäller rummet är jag så där töntigt nöjd över den stora bokhylleväggen :)
  Jag har drömt om en inbyggd bokhylla i många, många år, och för drygt ett och ett halvt år sedan tog jag mod till mig och byggde en egen! Den som synar den ser så klart att det inte är någon finsnickare som gjort den, men jag är mer än nöjd! Fördelen med mitt vardagsrum är också att jag inte har någon tv där, däremot sitter det en projektor i taket och en duk som rullas ner framför bokhylleväggen när jag ska titta på tv. Drömmer lite om att fortsätta inbyggandet och klä in väggarna runt fönstren med bokhyllor, men det är än så länge bara en dröm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså drömmen Tina är ju att ha en bokhyllevägg och hur coolt är det inte att du har byggt dig en egen! Så sjukt avundsjuk på dig.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.