onsdag 27 juni 2018

Årets Bok 2018 en uppdatering


Hur går det för mig med läsningen av de nominerade böckerna till Årets Bok 2018? Vilken bok tror jag vinner och vilka andra två tror jag hamnar på prispallen? Detta pratar jag om i videon ovan. 

Glöm inte att ni kan vara med och avgöra vem som vinner. Läs mer om böckerna och om hur ni röstar på aretsbok.se

4 kommentarer:

 1. Kan verkligen rekommendera Malou von Sivers och Lina Bengtsdotters böcker. De överraskade mig! Särskilt Malous! Om jag vore dig skulle jag prioritera Annabelle före Husdjuret:)! Tack för en inspirerande och härlig film!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant då kanske jag tar och lyssnar på Annabel framför Husdjuret. Tack för din vänliga kommentar!

   Radera
 2. Min uppdatering är att jag läst Stanna hos mig (superbra!) och Den svavelgula himlen (också nästan lika superbra, men jag är så ovan vid män som berättare/huvudpersoner?) sen sist så jag står också på 3/12. Vill fortfarande läsa Lykke men biblioteksköerna är långa på den så jag hoppade in i din utlottning för att se om det speedar på processen, haha!

  En del av mig vill läsa Karin Alfredssons bok, men en större del med mer självbevarelsedrift känner att det kanske är tyngre än vad jag klarar av. Vi får se vilken del som vinner. Och vilken bok som vinner! Jag har verkligen ingen aning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker varje år att jag ska hinna läsa alla de nominerade böckerna innan röstningstiden är slut men det hinner jag liksom aldrig ändå. Men Westös bok bara måste jag hinna med.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.