onsdag 7 juni 2017

Lässvacka


Jag har hamnat i en lässvacka och vet inte hur jag ska ta mig ur den. Någon som har tips på hur jag kan komma igång med läsningen igen?

8 kommentarer:

 1. Jag gav för ett tag sedan några tips på hur man kan komma ur en lässvacka, länkar det nedan (hoppas det är okej!). Lässvackor är aldrig kul, särskilt inte för oss som nästan lever på böcker. Hoppas du lyckas ta dig ur den!

  https://bokstund.wordpress.com/2017/03/20/mina-basta-tips-for-att-komma-ur-en-lassvacka/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för länken till ditt inlägg!

   Radera
 2. Så trist! Jag skulle börja men en enkel men ändå ljuvlig feelgood. Till exempel "Vägen till Sugar Maple inn" eller "Den lilla bokhandeln runt hörnet".
  Hoppas det snart blir bättre för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Båda dessa har jag hemma och ska testa dem om jag hamnar i en svacka någon mer gång (alternativt ta dem med mig på semester).

   Radera
 3. Det är alltid jobbigt när man kommer in i en lässvacka. Jag har märkt att det hjälper för mig att gå till biblioteket och låna en kortare bok att läsa, eftersom man bara har boken under begränsad tid så "måste" man ju läsa ut den och ju mer man läser desto mer brukar man läsa. Eller så läser man minst ett kapitel om dagen, eller två - ett varje morgon och kväll - som att borsta tänderna ;)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett mycket bra tips! Jag tog mig ur det genom att bara sätta mig ner och läsa en bok. Kom in i den och har nu läst hela midsommarhelgen.

   Radera
 4. Serieromaner eller serieböcker eller graphical novels. Kärt barn har många namn. :-) Mitt bästa tips just nu är Sisters av Raina Telgemeier, som jag köpte när jag var i USA förra veckan. En smart och rolig historia som var lättläst. Perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket bra tips! Ska testa det nästa gång.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.