torsdag, december 11

Att falla med snön

Bilden har jag lånat från harlequin.se
I lördags låg jag i soffan under en filt hela dagen och läste. Jag läste Att falla med snön av Sarah Morgan. Det är en julig bok så den passa perfekt såhär i december. Jag hade inte så höga förväntningar på boken och om något hade jag nog väldigt låga förväntningar. Men vad fel jag hade för jag tyckte mycket om boken och kunde inte annat än att sträckläsa den. Boken passar perfekt både för den som vill komma i julstämning och den som vill ha något romantiskt. Det är välskriven (och väl översatt) och förutom att slutet känns osannolikt så var det en berättelse som höll.

Att falla med snön handlar om Kayla och Jackson. Kayla är marknadsföringsproffs som hatar julen och gör allt för att slippa fira den. Helst vill hon bara jobba och slippa tänka på julen. Jackson är framgångsrik företagare inom skidresor och har nu återvänt till familjens skidanläggning Snow Crystal för att rädda det från undergång. Till sin hjälp tar han kontakt med det företag sm Kayla jobbar på. Hon tar sig ivrigt ann uppgiften att vända dystra siffror och svikande kundunderlag. Hon är så desperat att undkomma julen att hon tackar ja till att komma och tillbringa en vecka på skidanläggningen för att lära känna den bättre. Att detta sammanfaller med julen ser hon inte som ett problem, hon ska ju jobba och dessutom lovar Jackson henne en avskild stuga. Boken är varm, mysig och kärleksfull. Den handlar om familjerelationer, att dränka sina problem genom att arbete otroligt hårt, om skidor och om att lyssna till vad du egentligen vill. En bok som jag kan rekommendera. Jag har sett att det finns två delar till, än så länge bara på engelska och de vill jag verkligen läsa.

6 kommentarer:

 1. Jag tycks ligga en bok efter dig, nu har jag den här överst i högen och efter din recension ser jag verkligen fram emot den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att höra vad du tycker sen :-)

   Radera
 2. Vad kul! Jag läste någon annans recension och den var lite mer sval. Kanske ska läsa den innan jul då?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan, under eller efter jul spelar ingen roll :-)

   Radera