måndag 21 april 2014

Plockar upp bokpaket

Jag testade i helgen när jag hade hämtat ut mitt bokpaket från Bokus att göra en lite unpacking-video. Jag pratar dock inget, det vågar jag inte än. Jag plockar upp Läsarna i Broken Wheel rekommenderar och Boken om Mademoiselle Oiseau. Vem vet, nu kanske det inte är långt kvar tills jag gör en vlogg också :-) Vad säger du om det Bokpotaten?

10 kommentarer:

 1. Åååh, har du den där franskboken?! Jag får nog köpa den i födelsedagspresent till mig själv, frågan är om du vill läsa ihop och isf orkar vänta tills 19 maj ;) Hade kommenterat videon om jag kunnat se den, men det verkar som du ställt in den som privat så bara du kan se den?

  SvaraRadera
 2. Psst, fick du kommentaren jag skrev här? Den om att videon inte går att se för att den är "privat"? För jag vill ju se! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det fick jag inte :-/ Men nu har jag gjort videon publik får vi se om ni kan se den nu.

   Radera
  2. Nu funkar den :) och jag vill ha mer Johanna på youtube, samla mod! :D
   Inga av mina kommentarer hos dig från april verkar ha kommit fram :/ Skumt. Inte för att jag hade något särskilt att säga (tror jag), men ändå.

   Radera
  3. Och förresten:har du läst Oiseu än? Ska vi teama ihop oss och läsa ihop nu i maj? Tänkte ge den till mig själv i lite tidig föllsepresent ;D Say when så går jag och köper den!

   Radera
  4. Men neeej, vad hände med dina kommentarer då tro. Jag värdesätter dem enormt mycket och blir ledsen att de inte kommit fram.

   Vem vet kanske kommer det en till video inom kort ;-)

   Nej jag har inte läst den än. Ja, jag vill gärna läsa ihop! Hur går vi till väga?

   Radera
  5. Vet inte, det var lustigt där ett tag, en massa captcha och sedan skulle du godkänna innan de syntes, men de dök aldrig upp :(
   Skrev precis till Rabén & Sjögren, de skickar Oiseau till mig, så vi kan ju börja så fort den kommer om du vill :) Vet inte hur den ser ut riktigt, dela upp den i tre delar, läsa en del och skriva en gång i veckan? Är du busy med jobb och så eller hinner du med? Den verkar ju inte så svår-/tungläst, men ändå.

   Radera
  6. Woho, boken kom precis - Rabén & Sjögren var ju hur snabba som helst! :D Så nu ä'r ju frågan hur vi gör. Ska vi dela på tre? Isf föreslår jag att vi läser t o m sidan 47, sedan sidan 91 och sedan resten (sidan 139) - låter det vettigt? Samla oss varje helg(?) och skriva lite vad vi tycker och tänker om den. För mig får vi gärna börja på en gång och pimpa lite för vår gemensamma läsning den här helgen (kanske fler bokbloggare vill haka på? :)) och sedan läsa del ett till nästa. Men som sagt beror det ju på hur upptagen och stressad du är. Hör av dig och ha en fin fredag!

   Radera
  7. Jag både vill och vill! Indelningen tycker jag låter mycket bra. Vad sägs om att samla oss för reflektion på lördagar? Ska vi göra som Enligt O och Fiktiviteter och ha mejlat med varandra innan och sedan publicerar samma inlägg eller ska vi typ ha lite frågor som vi besvarar var och en på sin blogg? Jag tycker vi lägger upp att vi ska samläsa boken redan i helgen så som du säger fler kan hänga på om de vill. Det ska bli skitkul det här Elen!

   Radera
  8. Jag kommer skriva lite om det på blogen imorrn, kvällen är ju helt ESC-förstörd ~~ Vi kan väl mejla under tiden med tankar och så, så det blir mer som ett samtal. (Bra om man börjar mejlet med vilken sida man är på för att undvika att spoliera något.) Men då märker vi ju vilka frågor som dyker upp och så sammanfattar vi på lördag. :) Har aldrig gjort sånt här förr, vi får väl se hur det artar sig! Boken är så fin och du är så fin - det här blir nog bra!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.