tisdag 3 september 2013

Uppdatering av bokutmaningen 2013

Just nu är det mycket i mitt privatliv som strular och jag är inte riktigt på topp. Därför har det varit tyst på bloggen i en vecka för jag har inte orkar blogga. Vad jag däremot har gjort är läst. Jag har dessutom lyckats uppnå målet i min bokutmaning 2013 vilket var 35 böcker! Och det är bara början av september än så länge. Alltså mycket kvar av året. Så nu tänkte jag höja insatsen på utmaningen till 50 böcker och hoppas att jag inte tar mig vatten över huvudet. Jag läste dessutom 6"vuxenböcker" och hade 5 som mål. Jag fortsätter att kvotera in vuxenböcker och minst 5 av de resterande 15 böckerna vara skönlitterära böcker riktade till vuxna. Glädjande har jag kunnat konstatera att min rädsla för vuxenböcker verkar vara borta. Åh vad jag hoppas på en bra läshöst i år.

8 kommentarer:

 1. Grattis till uppnådda mål. Rädslor är till för att övervinnas! Önskar dig en skön läshöst.

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma Anna! Kommer bli en bra läshöst det här.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en fin läs- och livetiallmänhet-höst!

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att nå uppnådda mål så stort grattis! Vuxenböcker är ju mer min grej än ungdomsböcker så jag säger grattis även till att din vuxenbokskräck nu är botad. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har ju gjort att det finns så många fler böcker jag vill läsa nu när det inte bara är ungdomsböcker så går hem :-)

   Radera
 5. Hoppas det löser sig med allt strul och ett stort grattis till det uppnådda målet och din framgångsrika kbt-terapi! Hurra!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.