lördag 15 juni 2013

Sällskap till Melina Marchetta på måndag?


måndag kl 19.00 är det författarsamtal med allas vår favorit Melina MarchettaPUNKTmedis bibliotek.

Jag ska gå och undrar om det är någon som har lust att ses lite innan och sedan ha sällskap till biblioteket?

Bilden har jag lånat från bibliotek.stockholm.se

6 kommentarer:

 1. Jag är så inne i flyttstädandet att det är svårt att tänka sig att det bara är 48 timmar kvar. Men tågbiljetterna sitter på kylskåpet och påminner. iiiihhhh!
  Alltså, jag vill gärna ses, men jag vet inte hur/när/var för jag har förstås ingen koll på hur det ser ut där. Har du någon idé så hakar jag på! Men man vill väl vara där i hyfsat god tid för tänker mig megapopulärt med Marchetta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa vad kul! Jag kan vara vid Medborgarplatsen (där biblioteket ligger) vid 16tiden som tidigast. Där finns både ställen att äta på och biblioteket nära. Tänker att vi kan vara på plats vid 18 tiden om vi vill. Kan inte du mejla mig ditt nummer så jag kan ringa om det skulle vara något?

   Radera
 2. Ja gärna! Jag ska gå :) Vill jättegärna träffa dig innan! Har du förslag på var? Jag har kasst lokalsinne men en bra GPS så jag kan nog ta mig var som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Jonna! Vad sägs om att ses på Medborgarplatsen och sedan gå och äta något innan (finns många alternativ nära biblioteket)? Kan inte du mejla mig ditt nummer så jag kan höra av mig om det skulle vara något? Ses imorgon.

   Radera
 3. Tänkte att du nog också ska dit! Vi ses ikväll på PUNKT Medis. Jag tänkte vara på bibblan kl. 18 och ta plats : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer också vara på plats vid 18. Så vi ses då :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.