torsdag 6 december 2012

Julmys hos förlag 2.0

På hala och slaskiga gator på Södermalm i Stockholm halkade jag runt idag och tittade in hos några av de förlag som var med på Boksöders julbasar. De förlag som deltog var Tranan, Leopard, Alfabeta, Ordfront/ En bok för alla/ Galago, ETC och Modernista. Jag besökte Alfabeta, Leopard, Modernista och Ordfront. Det var supermysigt med glögg och pepparkakor hos alla förlag och hos Leopard smakade jag Dumle med pepparkakssmak vilket var över förväntan. Det blev trots de förmånliga priserna och det fina utbudet inga böcker med mig hem ikväll heller. Jag hade kontanter med mig idag men inga av böckerna föll mig i smaken. Men det kommer fler chanser att julhandla, redan imorgon faktiskt. Här kommer lite bilder jag har tagit under kvällen.
 

12 kommentarer:

 1. kram på dig Johanna! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra. Jag har länkat till dig från min blogg :-) Skulle gärna göra ett länkbyte med dig!

  /Lina

  kram <3

  SvaraRadera
 2. Hej Lina! Åh vad glad jag blev av din kommentar och att du är en återkommande läsare på min lilla blogg. Du gjorde helt klart min dag och jag ska genast klicka in på din blogg.

  SvaraRadera
 3. Det låter så mysigt och trevligt att springa runt på förlagsträffar, vill också. Fortsätt så. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det inga förlag nere i götet? Isf får ni bokbloggare gå ihop och önska mer förlagsträffar där nere.

   Radera
 4. Blir allt lite avis på er storstadsbor som kan gå på sånt här, verkar hur mysigt som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen mysigt också,. Och detta är anledningen till att jag flyttade till Stockholm, för att det finns så mycket olika sorters kultur här.

   Radera
 5. Vad härligt att du går på förlagens myskvällar! När jag flyttar närmare Stockholm hänger jag på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa! Ska du flytta hit snart?

   Radera
  2. Jag ska flytta till Uppsala om lite mer än ett år, och då kommer jag ha betydligt närmre än jag har nu när jag bor i Norrköping :) Planen är att plugga eventuellt journalistik i Stockholm, så då kommer jag vara där ofta!

   Radera
  3. I see. Förutsatt att jag bor kvar i Sverige då hoppas jag att vi kan få till en träff :-)

   Radera
  4. Ja gärna det :) Vore sjukt kul!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.