lördag 3 november 2012

Ikväll kör Downton Abbey igång igen


Nu så, äntligen börjar säsong 3 av Downton Abbey på SVT. Ikväll kl 21.30 visas det första avsnittet av en av mina favoritserier. Jag själv har sett serien samtida med Storbritannien och där visas sista avsnittet imorgon, så trist. För att muntra upp mig själv i hemtentaskrivandet ser jag de här två satirerna av serien gjorda av BBC som är hur roliga som helt.
 
 

7 kommentarer:

 1. Hm, jag tillhör den där minoriteten bland Sveriges bokälskare, bokbloggare och bibliotekarier som inte sett ett enda avsnitt av Downton Abbey.

  Så, nu har jag kommit ut ur den garderoben. ;)

  SvaraRadera
 2. Haha! Jättekul. Jag och maken såg f.ö. upstairs downstairs för några år sedan, alltså den gamla. Inte lika bra som Dontown, dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mamma såg också det när det gick på svensk tv sist. Jag blev sugen på att se den serien också bara för att få leva lite längre i tiden som det utspelar sig i då Downton Abbey har så korta säsonger.

   Radera
 3. Inte heller jag har bemödat mig med att se ett enda avsnitt och nu känns det avigt att hoppa på i efterhand. Varje gång jag funderar på att börja följa en serie kommer jag alltid till grundtanken att min tid är för värdefull för att sitta framför TVn och stirra. Så jag sätter mig och glor på datorskärmen istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen tv utan ser serien i datorn. Och när jag sitter här och glor får jag dåligt samvete och tänker att jag borde läsa en bok istället. Slängde ut tv:n för ca fem år sedan för att få lite mer livskvalité och så lever jag framför datorn istället :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.