onsdag 10 oktober 2012

Ungdomsbokfrukost och författarkväll

Imorgon går det att lyssna till några av Rabén & Sjögrens ungdomsboksförfattare gånger två. Först går det att lyssna på morgonen via länk från pressfrukosten på förlaget och sedan kl:18 på kvällen är allmänheten välkommen att lyssna på plats hos Akademibokhandeln (Mäster Samuelsgatan i Stockholm).

Kl: 8.30 får ni bänka er framför datorn med en god frukost för då kör nämligen ungdomsboksfrukosten igång. Jag kommer vara där på plats men ni som inte ska gå kan titta på direktsändningen på nätet. Om ni följer den här länken så kommer ni till förlagets spelare, länk. På frukosten kommer följande författare att prata om sina nya böcker i höst:
Alla författare utom Johanna Lindbäck är nya för mig och jag är riktigt spänd på att höra mer om deras böcker och författarskap. Och det ska bli superkul att få gå på en pressfrukost, detta är min första.
Bilden har jag lånat från akademibokhandeln.se
På kvällen går det att träffa Katarina Kieri, Johanna Lindbäck och Hanna Jedvik hos Akademibokhandeln (Mäster Samuelsgatan i Stockholm) där de samtalar om "att skriva så det känns", länk. Väldigt spännande men jag ska dessvärre på en annan sak på kvällen så jag missar det.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag är jättenyfiken på Katarina Kieris Mellan dig och mig. Ska nog försöka läsa den snart :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med och hon pratade så inbjudande om den att jag blev väldigt glad att den låg i påsen när jag gick hem.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.