fredag 28 september 2012

Hallå någon där?

I och med att Bokmässan nu är igång för fullt undrar jag om det är någon idé att blogga över huvud taget i helgen. :-D För alla mina läsare här på bloggen är väl nere och frossar bland mingel, seminerar och den litterära buffén som förlagen bjuder på?

8 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna läsa dina inlägg under helgen. Det skulle ge mig lite avbrott i mitt jobb. Jag kommer att sitta en del framför datorn och jobba i helgen istället för att besöka bokmässan. Jag kände inte för det och jag har inte riktigt tid för den i år. :)

  Jag har själv funderat över om det är någon som har tid att läsa ens blogg nu med tanke på mässan. men enligt min bloggstatistik så är det några snälla och tappra stackare som har tittat in där de senaste dagarna. Så jag ska nog trots allt blogga lite i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit. Nu blev det inte så många inlägg från mig i helgen så jag hoppas att du hittade något annat roligt att läsa :-D Och imorgon är ordningen återställd och alla som varit på Bokmässan är hemma igen.

   Radera
 2. Skriv på du bara, läser jag inte direkt så är jag hemma igen på måndag. Trycker aldrig bort inlägg för att de är några dagar gamla eller för att min reader är full. Själv hoppas jag att mina läsare kommer tillbaka och går igenom mina inlägg efter bokmässan, har ett gäng sommarrecensioner kvar att lägga upp och känns som jag borde publicera dem i helgen. Hur mycket optimist jag än är kan jag inte riktigt komma undan med att kalla oktober för sommarmånad. ;]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot att läsa allt om Bokmässan på din blogg. Och kalla det brittsommar så kan du skriva om böckerna :-)

   Radera
 3. Jag är kvar, gjorde mässan under torsdagen - mer orkar varken kropp eller plånbok.

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller på bokmässan, jag gick på symässa istället! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.