torsdag 2 augusti 2012

Tidskriftsenkät

Johanna KBokhora hade en tidskriftsenkät som jag också vill göra nu. Är det något jag är smått besatt av så är det tidningar (och nagellack). Okej då kör vi:

Vilka tidningar prenumererar du på eller köper regelbundet?
ELLE, CHIC, Damernas Värld, Femina

Elle Mat &Vin, BAKA

ViLäser, Tidningen Vi

ToppHälsa, Aftonbladet Wellness

Din senaste upptäckt i tidningshyllan?
Det måste vara Femina och Wellness. Femina är jag säkert inte målgrupp för men jag gillar verkligen den vuxna stilen på allt i den och som en minitant föll jag pladask. När det gäller Wellness är jag egentligen emot kvällstidningar och deras bilagor men den här hälsotidningen tycker jag om. De har bra plocksidor och enkla recept.


Vilka tidningar undviker du i tidningshyllan? 
 Inredningstidningar, jag blir bara sur att jag inte har en större lägenhet som jag kan inreda efter inspirationen jag ser i inredningstidningar. Sen gillar jag inte Cosmopolitan, VeckoRevyn och co som fokuserar för mycket på sex och relationer. Personcentrerade magasin går också bort, likt Sofis Mode, Egoboost, StyleBy etc.

Vilka tidningar läser du på toaletten? 
Tidningar med korta artiklar alternativt bra plocksidor. Det kan vara allt från litteratur och andra kulturtidningar till mode- och matlagningstidningar. De långa artiklarna sparar jag till sängen.

Vilka tidningar låter du ligga framme när du har gäster? 
De senaste av de jag prenumererar på då de ligger högst upp i högarna  och oftast blir det någon modetidning, Vi Läser eller ToppHälsa.

Vilka tidningar gömmer du när du har gäster? 
Jag gömmer ingen tidning medvetet, men de ligger i travar här och där i lägenheten och alla syns inte på samma gång. Har ingen tidning jag skäms över att jag läser.


Hur mycket handlar du tidningar för varje månad?
För att ha koll på hur mycket jag lägger på tidningar kör jag på prenumerationer istället för lösnummer. Men inser att det är sjukt många prenumerationer just nu. Det är nästan alltid billiga erbjudanden likt 4nr för 59kr eller 3nr för 99kr. Och det blir kanske två tre sådana i månaden men alternerar mellan olika tidningar varje gång. När Pressbyrån/Presstop har modeveckor och säljer internationella modemagasin för 39kr istället för dryga hundralappen kan jag inte behärska mig utan går loss och köper minst fem olika.


Vilken tidning ger du bort till din mamma? 
Mamma får mina Damernas Värld, hälsotidningarna samt Vi Läser.


Vilken tidning ger du bort till din pappa syster? 
Syrran ärver mina CHIC, ELLE och de internationella modemagasinen. Vi är stora fan av att använda modemagasinen som inspiration till att hitta nya kombinationer av kläder vi redan har. Jag klipper ut det som inspirerar mig och syrran gör mentala anteckningar.

Vilken tidning saknar du? 
Ingen tidning som inte ges ut längre men jag saknar alltid InStyle (Uk) och ELLE (Uk) när det inte är rabatt på dem hos Pressbyrån för de är så dyra i Sverige jämfört med vad de kostar när jag köper dem i London.


Vad gör du med tidningar som du inte vill spara? 
I första resningen får resten av min familj tidningarna. Vi är mycket för återvinning och återanvändning familjen. När vi läst (klippt ut det vi vill spara) kör vi rond två. Det innebär att vi alla ger tidningarna vidare, till övriga släktingar i vår närhet, våra jobb och jag lägger ner tidningar i min tvättstuga till grannarna vilket går som smör. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.