fredag 27 maj 2011

Mad Men-mani

Jag älskar serien Mad Men och mina nära och kära har verkligen koll på det. På min födelsedag förra veckan fick jag nämligen två presenter på temat. Äntligen får jag se säsong 4, den bästa så här långt, i och med boxen. Och om jag sen vill förkovra mig i modet från serien kan jag läsa den underbara boken från kostymdesignerna från Mad Men. Jag är så sugen på att kasta ut min nuvarande garderob och bara köpa kläder från min favoritperiod, 60-talet. Om någon undrar är jag Joan (minus hennes fylliga behag).

5 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr inte riktigt fastnat för serien. Jag lånade säsong 1 och kom på mig själv med att bara titta på kläderna. Handlingen gick mig liksom förbi. Med andra ord: Rätt tråkig serie, men ljuvliga kläder. Så ibland kikar jag på ett avsnitt för att "knarka" lite fina kläder... :)

  SvaraRadera
 2. En sådan trevlig present! Jag gillar också 60-talets mode och du kommer nog att digga min brudklänning - den är från 60-talet :-)

  SvaraRadera
 3. Jo: att titta för klädernas skull är inte helt fel det heller

  Miss E: Åh nu längtar jag ännu mer till bröllopet. Kanske jag med ska slå till på en klänning i 60-tals stil.

  SvaraRadera
 4. Joan är så sjukt vacker! Jag kan knappt se mig mätt på henne ;-)

  SvaraRadera
 5. Blogoholic: Det är hon verkligen. Så skönt att se att hon får vara som hon är skapt Christina och inte behövde banta ner sig.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.