onsdag 9 december 2009

Modetips

Bilden är lånad från Bokus.se
I helgen såg jag Sex and the city-filmen. Jag har en förmåga att glömma hur otroligt inspirerad jag blir till outfits när jag ser filmen/serien. Just nu är jag nere i en svacka och intresset för hur jag klär mig ligger vilande (har att göra med att jag klippte av mig håret i somras och inte vet vad som funkar till frisyren). Får se om jag kommer igen. Men att få inspiration igen var kul.

Tidigare i höstas fick jag tipset av Linda K att köpa boken The Sartorialist (även en fin som blogg boken bygger på) och bli inspirerad. Den finns för 187kr på Bokus. Men enligt min lillasyster får jag inte önska mig bara böcker i julklapp (min önskelista bestod av bara böcker för i vår ska jag läsa så det står härliga till) så den här får jag väl köpa själv. Den ska vara fylld av fina bilder med fina outfits.

2 kommentarer:

  1. Jag är så himla sugen på den men var osäker på om pocketvarianten var lika fylld med bilder som hårdpärmen. Men nu har jag fått det utrett. Så det kanske får bli en beställning även till mig. Kram

    SvaraRadera
  2. Fröken Isakson: Jag har ingen aning om det är lika fyllda både den med mjuk pärm och den inbundna.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.