torsdag 28 februari 2019

Min läsning under en dag


Jag fick en fråga av en prenumerant om hur mycket/ofta jag läser under en dag och hur mina läsrutiner ser ut. Det ger jag svar på i denna video. 

Nu är jag hemskt nyfiken på hur er läsrutin ser ut. Lämna gärna en kommentar.

4 kommentarer:

 1. Min läsrutin är väldigt inrutad. Jag läser nämligen 98% av min läsning på tåget hem från jobbet, då blir det ca 30 minuter där. Jag skulle egentligen vilja läsa mer, men det blir liksom inte av när man är hemma och ska fixa med allt. Egentligen är det också där jag ser lite förbättringspotential, nämligen att försöka läsa minst 30 minuter till efter maten eller nåt liknande. Jag hoppar mellan fysiska böcker och e-böcker. Ljudboksgrejen har jag aldrig riktigt kommit in i :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan sakna att ha en bit att pendla, minns att jag läste oerhört mycket mer när jag bodde en bit utanför stan och behövde åka buss, pendeltåg och tunnelbana till universitetet. Då hade jag inte heller lika mycket dåligt samvete att jag inte läste tillräckligt som jag har nu, när all läsning sker hemma och då ska konkurrera med hemmafix och annan underhållning.

   Radera
 2. Vilken underbar film! Guld för en bokläsare som mig!
  Jag lyssnar sedan ett tag tillbaka också på ljudböcker. Jag är så glad att jag lärt mig detta, då jag tidigare inte orkade hålla fokus när jag lyssnade. Det gör att jag får i mig mer litteratur. Jag lyssnar när jag är ute och går/joggar/cyklar till jobbet. Ibland också när jag städar eller lagar mat. Jag varvar ljudböcker med poddar, allt beroende på vad jag är sugen på för stunden.
  Annars blir det både fysiska böcker och e-böcker, beroende på vad jag har att tillgå för stunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det! Jag likt dig måste alltid sysselsätta mig på något sätt när jag lyssnar på ljudböcker, för annars somnar jag. Därför är de perfekt sällskap på promenaden eller när jag fixar hemma. Ska jag sitta ner och läsa vill jag läsa själv, men det spelar ingen roll om det är fysisk bok eller e-bok.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.