måndag 10 december 2018

Lucka 10: Läsningen 2019?

Än är inte året slut men det börjar bli hög tid att fundera kring läsningen för nästa år. 

4 kommentarer:

 1. Förstår ditt problem, men det låter ganska jättetråkigt att avskärma sig från allt nytt. ;)
  Min tbr-lista/hyllvärmare finns mest på goodreads och är inte lika omfattande som din, men jag har ett litet mål (eller kanske en riktlinje?) att i januari läsa de böcker jag tbr:at i januari tidigare år osv för varje månad. Ska nog fungera med mina typ 80 böcker i hyllan, kanske är värre i en fysisk hylla där böckerna inte är ordnade efter publiceringsdatum... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det låter lite likt den utmaning som booktubern Books and Lala. Hon betade sig igenom böcker hon köpt men inte läst, månad för månad i sin serie Closet Unhaul https://www.youtube.com/watch?v=cS-IYblgDNY&list=PLXhCPCPOGHk5LrNPTpFUC5YEHUwzMOPEY Heja oss och vårt läsande 2019!

   Radera
 2. Jag har också massor av olästa hyllvärmare men tyvärr ingen lösning. En idé är att göra om lite i bokhyllan för att rensa ut böcker som inte lockar längre och upptäcka/se godbitar lättare. Jag skulle prioritera mina egna böcker framför biblioteket i år och det har väl gått sådär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde också göra en storrensning innan årsskiftet för att få bort böcker jag verkligen inte är sugen på men som nu står och stressar mig där i bokhyllan. Lycka till med din läsning under 2019!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.