söndag 14 januari 2018

Min enda läsutmaning i årI år kommer jag bara att ha en läsutmaning och den går perfekt i min önskan att läsa mer av de böcker som redan står i bokhyllorna men aldrig blir lästa. I det här klippet pratar jag om utmaningen. Kommer ni att ha någon utmaning gällande läsandet i år?

11 kommentarer:

 1. Lycka till, jag har också Donna Tartt pocket oläst i bokhyllan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi kanske båda ska läsa en av hennes böcker i sommar med andra ord? :-)

   Radera
 2. Hej Johanna! Vilken rolig blogg och kul att du gör videos:) jag är ny i bokbloggvärlden och lär mig nytt varje dag. Kika gärna in på min blogg om du har tid, nouw.com/Bokmode

  Lycka till med utmaningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan och välkommen till bloggemenskapen! Det är ett trevligt community att hänga i och dela med sig saker till. Hoppas att du ska komma att trivas och känna att bloggandet är något som ger positiv energi.

   Radera
  2. Tack! Det tror jag absolut:)

   Radera
 3. Älskar mormorsblusen :-) Jag har inte heller läst Tartt, kanske kan vi läsa den ihop så som Liv efter liv - några sidor i veckan och blogga om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vi absolut göra, jag har planerat att läsa den i sommar så vi kan höras om det lite senare. Härnäst blir det bokcirkel kring Hon bad om det under mars månad.

   Radera
 4. Jag läste 6 st av mina utvalda 12 hyllvärmare under 2017, vilket får anses som rätt bra jobbat med tanke på min fluktuerande lästakt och att jag allt som allt ”bara” läste 15 st böcker under året :) Ska botanisera efter några nya hyllvärmare att lägga till de som finns kvar sen 2017s utmaning och instagramma om det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli intressant att se hur många av mina utvalda 12 titlar som jag faktiskt kommer att läsa under året. Ser fram emot att se vilka böcker du läser 2018.

   Radera
 5. Funderar också på att göra något mindre projekt, ”projekt omläsning”.. Jag läser (ju) aldrig om böcker (hur skulle jag hinna? :P ) men har senaste tiden börjat tänka allvarligt på saken. Det finns några böcker som jag läste i sena tonåren/tidiga tjugo som då gjorde stort intryck på mig, är så himla nyfiken på hur mitt vuxna jag (hehe, ja, vuxen till åldern iaf) skulle känna för dem vid en omläsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar läsa om favoriter när jag har en lässvacka eller behöver bryta av tunga böcker med något lättsamt. Omläsning av böcker jag gillat från förr testade jag förra året med bokcirkeln kring En ö i havet av Annika Thor. Det var väldigt skoj och jag såg saker jag inte sett då och tyckte ännu mer om den som vuxen.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.