fredag 25 augusti 2017

Mina fyra favoritböcker så här långt i år


Det har gått lite mer än halva året och jag tänkte berätta vilka mina fyra favoritböcker har varit så här långt. Jag längtar än mer efter hösten nu och alla spännande böcker som kommer ut då och som ska komplettera denna lista.

Vilka böcker är dina favoriter så här långt i år?

4 kommentarer:

 1. Tre av dina fyra böcker hade jag också som mina absoluta storfavoriter i år. Jag var helt knockad och världsfrånvänd när jag läste Vända hem, Ett litet liv och The hate you give. De grep bokstavligen tag i mig och vägrade släppa taget förrän jag hade läst ut dem. Men Jennifer Niven har jag inte läst, men med tanke på att du hyllar hennes bok så borde jag förstås göra det.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig. De hade mig med från första till sista sidan. Och du måste ta och läsa Jennifer Nivens böcker de är verkligen bra!

   Radera
 2. Det var roligt att höra om dina favoriter så här långt. Vända hem har jag precis lånat och både The hate u give och Holding up the universe köar jag för på biblioteket! Ett litet liv är jag lite nyfiken på men tjockleken avskräcker och jag tycker omslaget är så fult...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit Sara! Ett litet liv är en riktig investering tidsmässigt, jag tycker dock att den är värd det men kanske ska spara den till en lite längre ledighet för den kräver nästan en sträckläsning och då är det trist att behöva lägga den ifrån sig pga sömn inför jobb. De tre ungdomsböckerna är helt fantastiska, lyckos dig som har dem framför dig.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.