tisdag 15 mars 2016

Bokrelease för Vi ses i mörkret

När jag var på bokrelease på Lilla Piratförlaget i fredags var det som om cirkeln slöts. Vi var där för att fira David Wibergs nya bok Vi ses i mörkret. För tre år sedan var jag Sofia Ejhedens, då på bloggen Unga böcker, plus en för kvällen då Davids debut Dagboksanteckningar från ett källarhål hade release. Vi började kvällen på Stadsteatern där vi fick se föreställningen och sedan promenerade vi bort till förlaget för fest. Jag presenterades då för förlagschefen Erik Titusson och skämdes så för Sofia sa så fina ord om min blogg och Erik log och var så vänlig. Efter det har Lilla Piratförlaget blivit inte bara ett av mina favoritförlag men också det förlag jag oftast är på för pressfrukost, bokreleaser och fest. Det var därför extra roligt att gå på den här releasen i fredags för jag blev både nostalgisk hur mycket som har förändrats för mig som bloggare men också för att jag är väldigt peppad på Davids nya bok som har tagit sin lilla tid att bli klar.

På releasen höll Erik ett mycket fint och känslofyllt tal till David och David i sin tur höll ett tal som var mer komiskt/ironiskt. David och skådespelarkollegan Emma Mehonic läste högt ur boken tillsammans. När vi hade ätit och druckit gott ett tag så fick vi se den här roliga filmen där David blir intervjuad av huvudkaraktären Linnea.



Boken Vi ses i mörkret är en fristående fortsättning på Dagboksanteckningar från ett källarhål och nu får vi följa Linnea och hennes långdistansförhållande med pojkvännen Love. Boken har redan fått fin kritik och hyllats av kritiker. Jag ser fram emot att läsa den i vår. Tack snälla Lilla Piratförlaget för att jag fick komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.