söndag 30 november 2014

Julkalender 2014

Jag har tänkt att jag ska ha en liten julkalender här på bloggen i år. Tidigare år har det varit en novell om dagen fram till julafton. I år tänkte jag satsa på någon annat. Jag kommer att ha en kulturkalender och den går ut på att jag skriver om en kulturell sak per dag. Det kan vara en konsert som var bra, en utställning (många sådana är obloggade), en bra bok eller litteraturevenemang. Det kommer att vara utan inbördes ordning och först ut imorgon blir Augustgalan som var i måndags.

Har ni tips på andra julkalendrar i bloggvärlden?

6 kommentarer:

 1. Så trevligt! Glad första advent på dig :-) (eller vad man nu säger)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Ser fram emot dagens lucka.

  SvaraRadera
 3. Oj, vad roligt! :D Det kan vara så att det där potatskrället kör något kalenderaktigt även i år, men man kan aldrig så noga veta ;) Har för övrigt en ny vana (sedan igår) att gå upp en timme tidigare för att plugga, äta frukost och glo på julkalendern på tv i lugn och ro. För jäkla mysigt! December kan vara trevligt så länge man inte låter stressen slå en sönder och samman. Hoppas du får en fin julmånad! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du också kommer att köra på en adventskalender! Det fina med december är att jag kommer vara mycket ledig (är ledig en vecka nu och sedan jobbar jag två och så ledig två och en halv vecka).

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.