fredag 8 mars 2013

Releasefest nummer tre

Veckans sista releasefest var den fört Ester Roxberg och hennes andra roman vid namn Fågelhuset. I en dessvärre väldigt stökig lokal (det var musik på för tok hög nivå som spelades) men med väldigt trevligt sällskap firade vi släppet av Esters ny bok.

Det bjöds på både författaruppläsning och livemusik med gruppen OLD. I mitt sällskap knaprade vi godisägg, fick våra böcker signerade och hade allmän trevligt. Dessutom fick jag möjlighet att prata med Karin som är en av förläggarna på förlaget och det var väldigt roligt. Jag är som bekant ett stort fan av X Publishing.

Jag köpte Esters första bok Antiloper också för den har jag inte läst. Den har just kommit ut i pocket. Nu har jag två böcker framför mig och dessa kommer att läsas i april. Och det blir mer Ester Roxberg men mer om det nästa vecka.

2 kommentarer:

  1. Låter som en trevlig kväll (trots hög volym). Att få läsa om releasefesterna under veckan har piggat upp tillvaron i sjuksängen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att det har piggat upp. Kommentaren gjorde mig väldigt glad. Nästa vecka blir det ännu mer av den varan på sätt och vis :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.