lördag 3 september 2011

Jag vill... det gör jag

Jag vill blogga, det vill jag. Men. Jag vet inte om vad. Jag vill inte blogga om mitt privatliv, den tiden är förbi. Jag älskar kultur, som teater, dans, litteratur, musik och konst för att nämna lite och ägnar mycket av min tid åt att konsumera och förkovra mig i det. Men vill folk läsa om det och hur i så fall? Jag vill inte ha en renodlad tex. bokblogg, för jag tröttnar så fort på att snöa in mig på bara en sak. Tills någon kan hjälpa mig lite på vägen eller kommer med bra tips lär det bli tyst här. För just nu verkar alla mina försök falla platt. Må så gott ni som fortfarande kikar in här.

3 kommentarer:

 1. Varför inte bara blogga om vad som faller dig in? Du är en underbar person och jag läser vad du än skriver om - böcker, teater, ditt jobb, dina vänner eller bara om små tankar som dyker upp i ditt fina huvud.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Mrs E! Allt som faller dig in: böcker, mode, konst, kultur, roliga grejer etc. Korta inlägg på en mening om något du har sett på stan och som du tänker på, eller kanske en hel uppsats om du hellre vill det. Jag är kvar och läser vad du än skriver!

  SvaraRadera
 3. Mrs E: vad snäll du är. Då testar jag att blogga lite så får vi se vart det hela landar

  Karin: tack snälla du. Känns trevligt att veta att någon läser det jag skriver.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.