fredag 3 juni 2011

Lars Wallin

På min födelsedag var jag och såg Lars Wallin-utställningenWaldemarsudde. Vilken utställning det är. Ett sant nöje för en modefantast som jag själv. Min syster som annars inte brukar uppskatta varken museer eller mode på samma sätt som jag tyckte till och med hon att det var mycket bra.
Bilden har jag lånat från waldemarsudde.se
Först såg vi utställningen om GAN (Gösta Adrian-Nilsson) och jag passade på att ha en liten privat visning och gudining för henne av museet och konstepoken. Det var grymt kul och även uppskattat. Sen tog vi oss till Wallin-delen. På första våningen i gamla delen av museet var det samarbeten som stod i fokus. Produkter som kleti och pleti har kunnat köpa. Så på övervåningen var det couture, dels i klänningar till privatpersoner/kändisar osv, sen var det scenkläder med bland annat de storslagna kostymerna till Operans uppsättning av Gustaf III.
Bilden är tagen av mig: Sincerely Johanna
Den gråa klänningen hade Johanna skrivit över hela sig kunde jag och syrran snabbt enas om. Och jag skulle inte ha något emot att ha den i min garderob. Det är fotograferingsförbud på utställningen så jag kunde inte med att ta fler bilder än den här. Å andra sidan borde utställningen ses i verkligheten, ingen bild i världen kan göra den rättvisa. Är du modeintresserad och/eller älskar vackra kläder då bara måste du bege dig till Waldemarsudde innan den 18:e september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.