söndag 27 september 2009

Gratis film och musik


Bilderna har jag lånat från cdon.com
På mitt förortsbibliotek går det att gratis låna skivor och filmer. Det är perfekt, jag slipper ladda ner och köpa. I veckan lånade jag med mig två skivor som jag tyckte mycket om, vips bara att importera till datorn. Det blev Maia Hirasawas nya Ggb vs Sthlm och A Camps Colonia. Båda skivorna var mycket bra och kan varmt rekommenderas. I filmväg blev det Control och Eternal sunshine of the spotless mind.

5 kommentarer:

 1. miss e:nej usch vilken skitfilm det var

  SvaraRadera
 2. Colonia är sååå bra :D, love it. Ja visst är det bra att man kan låna. Har inte provat men jag har en del kompisar som brukar göra det. Mitt problem med att låna på bibblos är att jag alltid glömmer att lämna tillbaka i tid :(. Hoppas du får en härlig dag. kram Linda

  SvaraRadera
 3. Gillade du inte Eternal..?! Den är ju fantastisk! Fast man måste nog vara på rätt humör när man ser den. Den har en klar placering på tio i top-listan ever hos mig! :)

  Jag gillar bibliotek, men "hinner" inte gå dit så ofta som jag skulle vilja. När vår ruckel-säsong är över, ska jag bli bättre på det. Tack för påminnelsen!

  Och tack även för dina fina ord inne hos mig! Roligt att jag inspirerar till att pyssla! Symässa låter ju jättekul. Jag missade tyvärr den i Borås i helgen eftersom jag var i -ja, just det, Rucklet...
  ha det gott!

  SvaraRadera
 4. fröken isakson: på mitt bibliotek kan jag få en påminnelse när det börjar bli dags att lämna tillbaka.

  jo: jag var nog inte på rätt humör, för den var ingen höjdare. du inspirerar lite för mycket ,-), för jag hinner inte med det jag skulle vilja efter att ha läst hos dig.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.